Er det OK å mate rå hundemat til en hund med kreft?

Rå hundemat for hunder med kreft – Er det OK å mate rå hundemat til en hund med kreft?

Jeg har nylig lært at råhundsmat ikke er ideell for de fleste hundene som er rammet av kreft.

Når en hunds kropp er svekket av kreft, har hun det vanskelig å fordøye rå kutt av kjøtt og rå mat generelt, ifølge Dr. Demian Dresslers hundkrefteblogg.

Flere lyspærer gikk av i hodet mitt da han nevnte et av symptomene på å gjøre dårlig på rå når det berøres av kreft, er diaré. Min kreftpupper Missy har hatt noen sporadiske rennende pooper de siste ukene før jeg lærte at kreft var tilbake. Hennes kreft har returnert 3 år etter at den første svulsten ble fjernet.

Er det greit å mate rå hundemat til en hund med kreft?
Hvis hunden din har kreft, er Dr. Dresslers råd å lett lage mat til hunden din.

Med Dr. Dresslers råd til hjerte har jeg hatt litt tilpasning av måltidspreparat i vår pakke fra å fylle to boller med kutt av rå kjøtt til bare én. Siden min andre hund Buzz er sunn, har han ingen problemer med å fordøye sin rå mat og fortsetter å spise og blomstre på den.

Min kreftpasient Missy derimot trenger nå å få maten lett tilberedt. Interessant nok, hadde diaréen stoppet nesten så snart jeg begynte å mate henne tilberedt mat, så Dr. Dressler ser ut til å være på noe!

Skal du mate rå hundemat for hunder med kreft?
Matbilde (over): Buzzs råmatskål inneholder en kalkunhals, bakket kalkun, kalvelever, noen av Missys puréedgrønne grønnsaker, gurkemeie fortid og lufttørket grønn tårn. Missys skål inneholder lettkokte bakken kalkun, kokt kalvelever, kokte / puréed veggies, cottage cheese og gurkemeie pasta.

Hvilken mat å gi hunder som har kreft
Basen av Missys måltider består fortsatt av muskel kjøtt og organer, men i stedet for å bli tilbudt rå, lagrer jeg dem nå på lav varme i en panne. Etter Dr. Dresslers råd, begynte jeg også å gi henne en god mengde kokte, puréed, ikke-stivelsesholdige veggies med hvert måltid.

Jeg lærte at gulrøtter og poteter må unngås, da de er høye i karbohydrater som blir til sukker, som igjen gir kreften. Jeg er veldig streng om å følge denne regelen.

Er det greit å mate rå hundemat til en hund med kreft?
Jeg trodde aldri på å mate poteter på en eller annen måte, men valpene fikk noen gulrøtter nå og da, som nå er en ting fra fortiden. Så i de siste 2 ukene har Missy hatt en blanding av brokkoli, brusselspirer og shiitake sopp, og elsker det helt.

Ifølge Dr. Dressler, kan andre veggies som kan mates til krefthunder, være:

blomkål
kål
kokte mungbønner
og rød og gul paprika
Jeg skifter mellom dem.

Jeg lærte også at brun ris er en utmerket kilde til energi for pasienter med kaninkreft. I motsetning til poteter og gulrøtter som er enkle karbohydrater, er brun ris en kompleks, noe som betyr at den er høyere i næringsstoffer og fiber, og tar lengre tid å fordøye.

Svanen (det ytre laget) er også rik på polysakkarider som har kreftbekjempende egenskaper, så jeg bryr meg egentlig min egen regel om ikke å mate korn. Så igjen er min kornfri kostholdsoverbevisning rettet mot friske, kreftfrie hunder, så jeg stoler på den profesjonelle mening om at brun ris er gunstig for hunder som utfordres av kreft.

I tilfelle du lurer på, får Buzz ikke noen brun ris med sine rå måltider. Jeg har en følelse av at korn kan ha vært en underliggende årsak til hans hyppige øreinfeksjoner han led av før han spiste rå kutt av kjøtt. Siden han ikke har hatt en ENKEL øreinfeksjon siden han spiste rå, tar jeg ikke noen sjanser til å gjeninnføre dem.