Om Smulens2000

Hei der! Mitt navn er Joanne, og velkommen til Smulens2000! Smulens2000 leverer en positiv dose hund (nesten) hver dag. På Smulens2000 finner du en rekke hundrelaterte temaer: historier om mine valper, vurderinger, DIY pup-prosjekter, treningstips og mer. Selv om innholdet kan variere, binder hvert enkelt innlegg direkte til min kjerneverdier:

medfølelse
service
lidenskap
samfunnet
øko-bevissthet
Mine hunder er de morsomeste, søteste skapningene jeg noensinne har kjent. De lærer og inspirerer meg hver eneste dag. Forhåpentligvis kan jeg dele det jeg har lært og samle enda mer inspirasjon fra det lidenskapelige nettverket av hundelskere!

En rask kommentar: Jeg er MC (mester av kommentarer) på dette nettstedet. Mens jeg elsker en levende diskusjon, deler meninger og innsikt er tross alt hvordan vi lærer-jeg vil ikke nøle med å slette uhøflig, støtende eller trolly kommentarer. Gjentatte lovbrytere vil bli blokkert.

Om meg i et nøtteskall: freelance skribent, kjæledyr livsstil pro, pit bull advokat, miljøvennlig, kreft thriver, forfatter av Clicker Dog Training: Den bedre veien til en velbevart Pup. Jeg bor i Indiana, med min mann, John, vår pit mix Cooper, lille svarte katt Newt, og baby Violet. (Vi mistet Lucas, hyrden avbildet ovenfor, oktober 2015 og Emmett, den blokkerte gropen i bildet ovenfor, juni 2017.)

Jeg henger ut i alle hjørner av nettet, men du kan vanligvis finne meg på Facebook, Twitter, Pinterest, eller-min siste besettelse-Instagram!

Spørsmål? Kommentarer? Trenger du å vite mer? Send meg epost på info {at} ohmydogblog {dot} com!